Summa sidvisningar

fredag 27 juni 2014

Du blir vad du äter och Clysmatic med spännarm



För några dagar sedan var jag och besökte en man som är KRAV-odlare. Växthus där frodiga tomat- och gurkplantor växte radvis och klasar av olika sorters tomater väntade på att bli röda och färdiga att säljas i den lilla gårdsbutiken.
På frilanden fanns allt som går att önska sig i grönsaksväg och hans jordgubbar är de enda KRAV-odlade gubbarna i hela Östergötland. Prima vara alltihop!

Att odla på gammalt sätt, gödsla med ko- och hästdynga och bättra på lite då och då med det hönsen släpper i från sig samt bekämpa ohyra med såpvatten och rovkvalster var grönsaksodlarens motto vilket han med största iver och självlärd kunskap utövade. Denna förnämliga gårdsbutik med KRAV-grönsaker, frukt och bär kommer att besökas fler gånger av mig.

Det är viktigt att vi äter men även vad vi äter. Rönen blir fler och fler, framför allt omkring det vi inte bör äta. Vad vi som vuxna människor stoppar i oss är vårt eget ansvar anser jag som personligen föredrar en allsidig kost. Om den är giftfri är dock ett viktigt plus i kanten och något jag strävar efter.

Men jag känner mig störd på att bli tillrättavisad på så många olika sätt gällande min kosthållning och vad den gör med kroppens väl och ve. Jag vill att mitt sunda förnuft ska få råda och förpassar de otaliga mejl som landar in min inbox vilket handlar om hur jag ska sköta mig. Omtanke kanske, men ändå......

Nu har jag även fått ett fantastiskt erbjudande omkring de restprodukter som det jag äter omvandlats till och som hör till mitt mest privata. Nu räcker det inte med att i lugn och ro sätta sig tillrätta på den vita tronen, bläddra i en tidning och låta tarmen frigöra sig från det som rimmar på majs, nu har internet hittat in i vår toalett och jag kunde inte motstå att läsa detta märkliga erbjudande.

En kvinna vid namn Christina vill gärna följa mig och min tjocktarm men först ska hon studera mina ögon, hon kan då se, inte om jag är nödig, utan vilka tarmsjukdomar jag bär på.  Därefter analyseras min iris och sedan sätts själva behandlingen in. Under tre timmar ska min tarm sköljas medan magen utsätts för akupressur.
Blandningen som kommer ut ur min kropp ska vi sedan tillsammans noga studera och samtala omkring, bara tanken får mig att bleknade darra inombords.

Just nu är det ett förmånligt erbjudande, endast riktat till mig. Slaggprodukten med alla gifter och annat som kan tänkas följa med ner i avloppssystemet kommer att få mig att känna mig som en ny kvinna. Huvudvärken släpper, jag blir pigg och glad samt alla världens bekymmer blir nerspolat tillsammans med allt det andra som är väl genomgånget under olika faser.
Priset är lågt, 3. 000 kr plus 500 kr för den nödvändiga örtblandningen jag därefter tvunget måste intaga.

Så nöjd kommer jag att bli att en Clysmatic med spännarm för endast 2. 099 kr inkl frakt säkerligen blir min så jag med viss assistans av maken själv kan utföra en tarmsköljning hemma. Det har i alla fall många nöjda kunder vittnat om, utan Clysmatic med spännarm är livet fattigt. Maken är ännu lyckligt ovetande om sin medverkan i projektet, han kanske bli så hänförd att han sätter upp sig på väntelistan till Christinas praktik.

Om jag inte är snål mot mig själv kan jag köpa en tarmsköljningsapparat med sittring, den ska visst vara lite mer komfortabel och kostar bara 200 kr extra.

Eller också struntar jag i alltihop och fortsätter som jag alltid gjort, tarmen fungerar helt som den ska utan Christinas metoder. Finns det inkomster finns det även utgifter hur jag än bär mig åt...........